Fri frakt över 499 kr ★ Snabb leverans ★ Trygg betalning med Klarna

Chokladbanankaka

Chokladbanankaka

Det här kanongoda och proteinrika receptet är perfekt på många sätt! Det är lätt att göra och ska bara gräddas ca 15 minuter! Kaseinet ger en saftig och lite seg konsistens som är supergod! Den kan användas som kakbitar, som barer eller som små chokladbitar om du skär den i småfyrkanter – bara fantasin sätter gränser!

Ingredienser:


Gör så här:
  1. Blanda alla torra ingredienser
  2. Mosa bananen och blanda med kvarg, äggvita, chokladsås och steviadroppar
  3. Rör ner de torra ingredienserna och blanda om till en jämn smet
  4. Tillsätt eventuellt lite vatten så att konsistensen är saftig men inte lös (den ska vara ganska tjock).
  5. Smaka av och tillsätt eventuellt mer kakao eller sötning
  6. Grädda i mitten av ugnen på 175 grader i ca 15 minuter
  7. Ta ut och låt svalna i formen.

Skär upp i bitar och servera som de är eller med kvarg blandat med några steviadroppar i chokladsmak och lite av valfritt choklasvassle för extra god smak! Förvara i kylen

/Johanna och Ida