De här proteinrika bollarna smakar underbart med en sötsyrlig smak av hallon. Den ”hemliga” ingrediensen är BCAA i hallonsmak! De är superenkla att göra och går utmärkt att förvara i kyl eller frys. Mums!
Ingredienser:
- 3 dl kvarg
- 3 msk kokosmjöl
- 1 tsk fiberhusk/psyliumfröskal
- 1 msk dXb Extreme BCAA (efter styrka och smak) . Klicka här!
- Ev sötning (stevia, sukrin, suketter etc efter tycke och smak). Klicka här!
Gör så här:
- Rör ihop alla ingredienser i en bunke och smaka av med BCAA och sötning beroende på vilken styrka du vill ha.
- Låt smeten stå i kylen i minst 1 timma.
- Rulla ihop till bollar i valfri storlek och rulla de i tex BCAA, kokos, hackade nötter eller torkad frukt.
Kan förvaras några dagar i kylskåp eller förvara i frysen.Ät och njut av halvtinade eller kylskåpskalla hallonbollar. Mums!
/Johanna och Ida