Din varukorg ()
cload

GUARANTEED SAFE & SECURE CHECKOUT

Returer

FITNESSBUTIKENS RETURPORTAL: 
https://return.shipmondo.com/fitnessbutiken

Returrätt/Ångerrätt

Returrätt gäller inom 14 dagar från det kunden mottagit varan.
För att returen ska godkännas fullt ut måste den returnerade varan vara i väsentligt oförändrad skick. Varan ska förpackas i sin originalförpackning med tillhörande inneremballage och tillsammans med eventuella tillbehör, lappar/tags, mm. Varor som ej är i väsentligt oförändrat skick kommer att återbetalas efter avdrag som sätts upp individuellt beroende på skick som varan är när den kommer i retur. Sätt inga adresslappar direkt på varans förpackning utan lägg originalförpackningen i ett annat emballage. Fitnessbutiken ansvarar inte för förlust eller eventuella skador som uppkommer under transport till oss. Vi rekommenderar att du returnerar varan tillsammans med följesedel eller kopia på denna, för att underlätta returhanteringen.

Ångerrätt gäller även presentkort, så länge det inte är utnyttjat helt eller delvis. När koden har aktiverats genom köp, kan den inte makuleras. Därför kan inte ångerrätt utnyttjas på "restbelopp". Om du har köpt en vara och betalat med presentkort, har du fortfarande ångerrätt på produkten som inhandlats. Återbetalning sker genom att presentkortet laddas med motsvarande belopp och inte genom utbetalning av pengar.

Vid retur/byte står kund för fraktkostnad till oss. Returen bokas och betalas via vår returportal: https://return.shipmondo.com/fitnessbutiken

Fitnessbutiken återbetalar köpeskillingen inom 14 dagar efter att vi mottagit returen.

Kontakta Fitnessbutiken via E-post på support@fitnessbutiken.se för ytterligare instruktioner. 

OBS. Alla returförsändelser måste skickas via vår returportal: https://return.shipmondo.com/fitnessbutiken
Vi har ingen möjlighet att hämta ut hos ombud. Vid byte av kläder så bör varan vara förpackad i original påsen, alla lappar/tags ska sitta kvar och plagget viks och placeras i originalförpackningen.

Varor undantaget returrätt:
 Underkläder* som burits. Kosttillskott, som ej är dubbelförseglat eller känsligt för yttre påverkan. Tillbehör så som flaskor, shakers, behållare, mm.
*(BH, trosor, hotpants, kalsonger)

Ingen retur eller bytesrätt på reavaror.